header-onze-kunde

kroontje1

Accountancy

Op het gebied van de accountancy richten de werkzaamheden zich voornamelijk op het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen, het inrichten en verzorgen van administraties en het verrichten van werkzaamheden op het gebied van subsidies, verklaringen en due diligence.

Bedrijfseconomische advisering

Wilt u met uw onderneming naar een hoger plan, loopt het financieel niet helemaal zoals het zou moeten? Wij kunnen u begeleiden om alles inzichtelijk te maken en te houden.

Estate Planning

Denk hierbij aan het verzorgen van huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, oudedagsvoorzieningen, (levens)testament, Schenk- en Erfbelasting, of het afwikkelen van een nalatenschap.

kroontje2

Fiscale advisering

Voor advisering op het gebied van Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting, Successiewet, Dividendbelasting, Omzetbelasting en Loonheffingen, hebben wij de juiste specialisten in huis.

kroontje1

Personeel en organisatie

Tevens zijn wij specialist op het gebied van salarisadministraties. Uw gehele salarisadministratie, van het verwerken van de lonen tot en met het bijhouden van de personeelsdossiers, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.