VACATURE | Relatiebeheerder


DE JUISTE SNAAR RAKEN ALS RELATIEBEHEERDER


Klantbeleving

Als relatiebeheerder van Confianza accountants weet je als geen ander de juiste snaar te raken bij onze klanten. Je hebt aan een half woord genoeg en bent een uitstekende verbinder. Je haalt er altijd uit wat erin zit. Je vertaalt de behoefte van de klant naar het juiste format. Je schakelt snel, kent de mkb-ondernemer als geen ander en hebt daar plezier in. Wij vinden het bewonderenswaardig dat je alles op alles zet voor de ultieme klantbeleving.


Dynamiek

Je gaat bij ons fulltime aan de slag. Je werkweek is gevarieerd en dynamisch: de ene dag werk je vanuit ons kantoor in Lisse, de andere dag is Katwijk je standplaats. Je hebt al werkervaring, na het afronden van een accountants-, juridische of fiscale opleiding op minimaal hbo-niveau. Bijna afgestudeerd? Dan maken we ook graag kennis met jou.


Muziek

Klinkt deze job je als muziek in de oren? Laat het ons weten. Wie weet raken jouw motivatiebrief en CV bij ons de juiste snaar. Mailen kan naar vanegmond@confianza.nl of bel gerust met Wilco van Egmond als je nog vragen hebt. We kijken uit naar commercieel talent zoals jij!